Sada kada imaju više posla nego ikada policija i vatrogaci su bili pozvani da skinu komičara zalijepljenog za billboard – gdje drugo nego u Hollywoodu.

Zvuči filmski ali se ovo zaista desilo. Jučer ujutro u Los Angelesu zvijezda mnogima poznatog kotroverznog serijala “Jackass”, Steve-O, izveo je vratolomiju zalijepivši se za ogromni billboard a sve u svrhu promociju svoje nove komedije “Gnarly”

Steve-O i nekoliko asistenata iznajmili su reklamni prostor na veoma prometnoj raskrsnici u Hollywoodu i zalijepili komičara koristeći nekoliko slojeva ogromnog selotejpa. Bio je samo u donjem rublju, prekriven trakom od prsa do koljena ali i dalje dovoljno slobodan da objavljuje sadržaj na društvenim mrežama.

“Zalijepljen sam na billboard upravo sada,” pisao je Steve-O na Instagramu. “Želim da naglasim da je tim profesionalaca radio na sigurnosti ove vratolomije. Ne postoji nikakva šansa da padnem i jako mi je važno da sada ne trošimo značajne gradske resurse na ovo. Ja sam sretan da samo blejim ovdje, i zaista želim da svijet čuje za projekat na kojem sam radio veoma naporno. Zove se Gnarly i ako ste 18+ pogledajte ga na steveo.com! Hvala”

Veoma brzo se pročulo za ovu akrobaciju kako su fotografije komičara zalijepljenog na billboardu kružile internetom. Osim što je on sam izvjestio o tome na Instagramu, grupa koja se skupila na licu mjesta mu je pružala podršku ali su i mnogi prolaznici objavili ovo na društvenim mrežama. Ipak su se na kraju pojavili policajci i vatrogasci koji su ga sigurno vratili na zemlju a on je imao priliku biti gore otprilike sat vremena.

Kao i uvijek korisnici društvenih mreža su dali svoje mišljenje a mi vam donosimo neke od Twitter reakcija na ovaj potez.