Ljubitelje bosanskohercegovačkog repa u Sjedinjenim Američkim Državama u februaru naredne godine čeka spektakl nad spektaklima – koncert megapopularnog bh. reperskog dvojca Jale Brata i Bube Corellija.

– Uvijek se trudimo da damo maksimum od sebe, tako da možete očekivati sjajnu zabavu u Americi – poručili su svojim fanovima Jala Brat i Buba Corelli.

Njih dvojica nedavno su pokrenuli svoj televizijski kanal Imperia TV, što im je, kako kažu, uz muziku, bilo ostvarenje dječačkog sna.

– Ideja nije stara godinu dana, dugo se o njoj pričalo, ali se tek nedavno realizovala – rekao je Jala Brat tokom gostovanja bh. reperskog dvojca u emisiji „Trending“ na Imperia TV.

Buba Corelli kaže da je na tu ideju došao Jala Brat, i da je po tom pitanju on bio malo skeptičan, ali da je na kraju ideja ipak prerasla u veoma uspješan projekat.

– Kao i u svemu, uvijek jedan drugog podržavamo tako da smo evo na kraju zajedničkim snagama sa našim partnerima uspjeli da postignemo to što smo postigli i jako smo sretni zbog toga – rekao je Jala Brat.

Imperia TV im je, naglašavaju, jedan od najdražih projekata ove godine, ali i projekata uopšte.

Bez čega ne mogu, koji su im posteri visili na zidovima kad su bili mladi, koja je najneugodnija situacija koju su imali na nastupima, kako izgleda njihov slobodan dan?

Omiljeni filmovi i serije, omiljena hrana? Znaju li kuhati? Gdje će fanovi moći kupiti njihovu odjeću, koje pjesme najviše podižu atmosferu na njihovim nastupima? Na koje su postignuće najviše ponosni, koja im je najljepša uspomena iz djetinjstva, šta vole kod žena?

Ovo su samo neka od brojnih pitanja na koja su Jala Brat i Buba Corelli dali svoje odgovore. A njihovo veoma duhovito, opušteno i zanimljivo gostovanje pogledajte na videu ispod, koji je dosad na oficijelnom YouTube kanalu Imperia TV pregledalo skoro 150.000 ljudi.