BH Telecom i Samsung predstavljaju prvi #UltraTubeFest!

CeriX, Braco Gajić, Nuni, Nedim, Iggy Plejer, Nugato, Bake, 50N3, Imperator FX, Sara Stankovic, Lea Stankovic i mnogi drugi dolaze u Sarajevo na prvi Ultra Tube Fest i garantuju puno odlične zabave i druženja! Podijeliće s posjetiocima svoje iskustvo u kreiranju video sadržaja, ali i zabaviti nas sjajnim muzičkim nastupima i iznenađenjima.

Ulaznice za Ultra Tube Fest možete preuzeti od 25. februara na platou Skenderija, ispred Doma mladih ili u poslovnici BH Telecom u tržnom centru SCC u Sarajevu svakim danom od 12:00 do 18:00 sati. Ulaznice su besplatne i svako može preuzeti najviše 2 ulaznice po osobi. Svi koji ne uspiju doći do ulaznice događaj mogu uživo pratiti na LED ekranu ispred Doma mladih ili na YouTube kanalu BH Telecoma.

Ultra Tube Fest odvija se u organizaciji BH Telecoma i Samsung. Prijatelji Festa su voda Lejla i White Shark. Medijski pokrovitelji HAYAT, Radio8, Studomat.ba i Školski.ba. Za više informacija posjetite www.ultratubefest.ba ili Ultra Tube Fest profile na društvenim mrežama.

Ne propustite biti dijelom prvog #UltraTubeFest!