Novi album Jale Brata pod imenom “99” već je nadmašio očekivanja publike. Povodom izlaska novog albuma i starta novog dugoočekivanog projekta regionalno poznatog dvojca  “Imperia TV” Jala se odlučio zahvaliti svojim fanovima.

Na svom Instagram profilu pozvao je sve svoje fanove i prijatelje na Listening Party albuma u ponedjeljak 09.09.2019. na platou Skenderije u 19 sati. Sama činjenica da ćemo imati priliku poslušati novi album i da je Jala Brat najavio da će biti druženje, ali i poklona za publiku govori da će ovo biti jedno jako pozitivno okupljanje u centru Sarajeva za sve uzraste. Nakon Sarajeva, najavljeno je da će slični eventi biti i u drugim gradova širom regije, što je samo za pohvaliti.

Listening eventi kao što organizuje Jala Brat u centru Sarajeva u ponedjeljak nisu strani u svijetu popularne muzike. Svjetski izvođači poput Kanye West-a također organizuju slične evente koji dobijaju jako pozitivne kritike.

Imperia TV kreće sa emitovanjem večeras u 00:00 sati na platformi Moja TV – najvećeg telekomunikacijskog operatera u BiH – BH Telecom.

Izvor: 24sata