Nakon nekoliko uspješnih projekata Imperia TV od subote 04. Jula počinje sa emitovanjem nove, šeste po redu, emisije pod nazivom “Game Time”. Koncept ovog formata je samom najavom privukao veliku pažnju mladih obzirom da je ovo prva opširna gaming emisija u Bosni i Hercegovini. Od ranije Imperia TV ponedjeljkom emituje emisiju “Gaming sa Nugatom”, gdje gledaoci imaju priliku igrati zajedno sa Nugatom, dok će “Game Time” obuhvatati gejming industriju iz svakog ugla.

Voditelj ove emisije, YouTube zvijezda sa 280.000 pretplatnika na svom kanalu, Namik Đulić Nuni će na svojstven način uvesti gledaoce u svijet igrica kroz koji ćemo ekskluzivne goste imati priliku vidjeti iz skroz drugog ugla.

“Drago mi je što iz projekta u projekat opravdavamo povjerenje gledalaca koji su nas u rekordnom roku pozicionirali kao najgledaniju TV stanicu za omladinu. Posebno se radujem jer ovom emisijom naša produkcija donosi koncept koji nijedna TV do sada nije pružila mladima u BiH. Imperia TV aktivno radi na tome da mladi na našim prostorima svakodnevno dođu do sadržaja i zabave koja je u korak sa svjetskim trendovima i zato vjerujem da će “Game Time” zasigurno iz subote u subotu u 21:00h nadmašivati očekivanja gledalaca. Što se tiče dalje promocije gejminga u regiji, ali i dalje produkcije gejminga emisija, ovdje naravno nećemo stati, u planu je još jedan TV format sa jako popularnim i talentovanim gejmerom, ali to želimo ostaviti kao iznenađenje. ” kazao je Rijad Ikanović, urednik Imperia TV HD.

Napominjemo da je Imperia TV HD prije par dana premijerno krenula i sa emitovanjem emisije “#OnPoint” gdje u prvoj epizodi smo imali priliku vidjeti i čuti poznatog fudbalera Semira Štilića.

Imperia TV HD pored toga što je krenula sa emitiranjem programa prije samo par mjeseci već samostalno producira 6 TV formata, tj. šest emisija sedmično u Beogradu i Sarajevu.

A.T. / Imperia.tv